Focus

Compact

Prijs op aanvraag

Een compacte maar complete fotoshoot waarmee de woning er fris, ruimtelijk en aantrekkelijk op komt te staan!

Project-Hoevelaken-7
Uitdamstraat-43

Onze werkwijze

Tarief

Verkoopstyling nodig voor het vergroten van de eerste indruk van je woning. Bekijk dan eens het Puur Focus Compleet pakket. Men zal met een nog beter gevoel je woning binnenlopen en verrast worden door het aangeklede plaatje en alle mogelijkheden van de verschillende ruimtes.

Interieurfotografie

Met onze interieurfotografie brengen wij je woning compleet in beeld. Wij passen verkoopstyling toe door middel van onze uitgebreide checklist met allerlei tips & tricks om je huis optimaal verkoopklaar te maken voor de fotografie. Natuurlijk kunnen wij op verzoek ook langskomen voor een persoonlijk styling advies. En vooral niet te vergeten doen wij er alles aan om tijdens de fotografie, extra aantrekkelijke foto’s te realiseren! Die de ruimte, het woonplezier en de pluspunten optimaal in beeld brengen.

360-graden fotografie

Waarom 360-graden fotografie? Met 360-graden fotografie kun je een ruimte in haar volledigheid laten zien, dit geeft een completer beeld voor de potentiële koper. Deze fotografie zorgt ook voor een extra boost voor de ranking op Funda.

Hoogtefotografie

Bij hoogtefotografie maken wij foto’s op maximaal 4 meter hoogte. Je ziet hierdoor de woning op een indrukwekkende manier en ook de directe omgeving. Met deze juiste mix van hoog en laag fotografie, krijg je een zo’n volledig mogelijk beeld voor de potentiële koper.

Interieur video

Wij maken een speciale interieur video, die laat de looproute & high-lights zien aan de potentiële koper. Deze is dynamisch en kort en geeft een nog completer beeld van de woning.