Previous slide
Next slide

interieuradvies & -ontwerp woningFOTOGRAFIE

Persoonlijk

eerlijk & deskundig advies

Althans, zo werkt het bij Puur Focus. Want wij – Caroline en Lonneke – zijn zo op elkaar ingespeeld dat we elkaar volledig op gevoel aanvullen, aanscherpen en versterken.

Waar Lonneke oog heeft voor de grote lijn, het totaalconcept, vult Caroline het interieurontwerp aan met zorg en alle details. We zoeken eindeloos naar de juiste kleuren, materialen en accessoires, waarbij het schetsvoorstel regelmatig heen-en-weer gaat. Zo ontstaat een volledig gelijkwaardige samenwerking met als enig doel om tot het best mogelijke resultaat te komen. Niet wat wij mooi vinden, maar een interieur waar onze klant blij van wordt.

van-Reenenpark-8

Lonneke komt oorspronkelijk uit de retailbranche. Met haar visual mechandising achtergrond en het ontwikkelen & inrichten van nieuwe winkelconcepten ontwikkelde ze haar oog voor compositie en aanleg voor conceptueel denken. Skills die ze ook na haar overstap naar interieurfotografie verder bleef ontwikkelen en toepassen. Verwacht bij haar dus niet een fotograaf die ‘alleen’ mooie plaatjes maakt. Voor je het weet, worden accessoires verplaatst of toegevoegd. Alles om tot een mooiere compositie te komen waarin de sfeer en identiteit van een huis nog beter naar voren komen, of het nu een rijtjeshuis of een vrijstaande villa is.

Bij Puur Focus kan ze de twee dingen die ze het liefste doet eindelijk combineren: bijzondere interieurconcepten bedenken en uitvoeren, maar deze ook vastleggen in prachtige sfeerbeelden.

portret Caroline vierkant

Hoewel Caroline oorspronkelijk uit het onderwijs komt, zocht ze vóór Puur Focus altijd al naar manieren om haar creativiteit tot uiting te laten komen. Vaak mocht haar eigen interieur hiervoor leidend voorwerp zijn. Maar haar klaslokaal kreeg bij de start van het schooljaar ook alle aandacht qua inrichting en sfeer! Naast dat iets mooi moet zijn, kijkt ze er ook altijd met een praktische blik naar. Wat heb je immers aan een prachtige bank, die je vervolgens nauwelijks gebruikt omdat hij niet lekker zit? En hoe handig zou het zijn in een kleine ruimte, als die bank ook nog eens extra opbergruimte bevat?

Nadat Caroline besloot de overstap naar interieurontwerp en -styling te maken, heeft ze zich, naast diverse stylingopleidingen, ook toegelegd op 2D tekenen. Ze maakt handgetekende ontwerpen op de Ipad. Zo kan ze de mooie dingen die ze samen met Lonneke bedenkt, ook op een toegankelijke manier visualiseren voor hun klanten.

Lonneke en Caroline puurfocus Amersfoort

De kracht van twee

Amersfoortse creatieven

Vanuit Amersfoort zorgen we samen dat alle onderdelen – van opvallend behangaccent tot bijzondere houtsoort en van prachtige eethoek tot sfeervol armatuur – versmelten tot één geheel. Zodat niet alleen een mooie ruimte ontstaat om in te wonen of werken, maar ook een ruimte die plezierig leefbaar is, met oog voor praktische details.

Ongeacht of de gewenste stijl modern, klassiek of een combinatie van oud en nieuw is. Het resultaat is altijd een ruimte die thuis voelt.