Focus

Compleet

Prijs op aanvraag

Vergroot de verkoop kansen van je woning met deze complete fotoshoot waarbij de woning vooraf gestyled wordt.

Interieurfotografie
MBlaan - Hooglanderveen-2

Onze werkwijze

Tarief

Staat je woning leeg ten tijde van de verkoop en wens je een bewoonde indruk achter te laten bij de bezichtingen en/of op de verkoopfoto’s? Vraag dan naar onze meubelverhuur samen met KEK-wonen uit Amersfoort

Verkoopstyling

Een eerste indruk van je woning op Funda en/of tijdens de bezichtigingen is essentieel! De potentiële koper moet met een goed gevoel je woning binnenlopen en verrast worden door het aangeklede plaatje en alle mogelijkheden van de verschillende ruimtes. Hierbij is de juiste aankleding voor de fotografie en na de fotografie een belangrijke factor.

Wij geven de verkopers graag voorafgaande een passend styling advies om je te helpen je huis optimaal te presenteren. Wanneer het gewenst is nemen we de PUURFOCUS accessoire homebox mee of tijdelijke accessoires om bijvoorbeeld je woonkamer extra aan te kleden.

Van een stylingadvies tot een volledige inrichting van een lege woning. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

van-Reenenpark-11
woning-voorbeeld-3-1

… en dit mag je ook

van ons verwachten

Interieurfotografie

Met onze interieurfotografie brengen wij je woning compleet in beeld. Wij passen verkoopstyling toe door middel van onze uitgebreide checklist met allerlei tips & tricks om je huis optimaal verkoopklaar te maken voor de fotografie. Natuurlijk kunnen wij op verzoek ook langskomen voor een persoonlijk styling advies. En vooral niet te vergeten doen wij er alles aan om tijdens de fotografie, extra aantrekkelijke foto’s te realiseren! Die de ruimte, het woonplezier en de pluspunten optimaal in beeld te brengen.

360-graden fotografie

Waarom 360-graden fotografie? Met 360-graden fotografie kun je een ruimte in haar volledigheid laten zien, dit geeft een compleet voor de potentiële koper. Deze fotografie zorgt ook voor een extra boost voor de ranking op Funda.

Hoogtefotografie

Bij hoogtefotografie maken wij foto’s op maximaal 4 meter hoogte. Je ziet hierdoor de woning op een indrukwekkende manier en ook de directe omgeving. Met deze juiste mix van hoog en laag fotografie, krijg je een zo’n volledig mogelijk beeld voor de potentiële koper.

Interieur video

Wij maken een speciale interieur video, die laat de looproute & high-lights zien aan de potentiële koper. Deze is dynamisch en kort en geeft een nog completer beeld van de woning.