Grachten­woning

Vathorst - Amersfoort

Deze bestaande woning mochten we voorzien van warmte, rust en geborgenheid. De vloeren en keuken waren de enige elementen die behouden zouden worden.

Een interieurontwerp waarbij elke kamer door ons onder handen mocht worden genomen. De eenheid en rust hebben we gecreëerd door te kiezen voor 1 prachtige warme basiskleur. In ieder vertrek komt deze kleur terug maar aangevuld met de accentkleur passend bij de ruimte en de mensen.

Daarnaast hebben we de hoogte van dit bijzondere pand willen benadrukken door het prachtige behang -statement in de living. Maar de lengtewerking is ook terug te vinden in het maatwerk – interieur op bijvoorbeeld de kinderkamers en in de kleine details zoals de tegelwand in de keuken. Dit alles aangevuld met de meubels door ons voorgesteld is dit een prachtige realisatie geworden!

Previous slide
Next slide

Omdat onze opdrachtgever ten tijde van het verbouwproces nog in Drenthe woonde hebben wij haar door onze projectbegeleiding ook kunnen ontzorgen. Dat scheelde heel wat kilometers op en neer rijden!

Styling & inrichting​

“… ook de nazorg is heel goed en er is ruimte voor eigen inbreng” – Inez van Wijngaarden

Wens jij ook interieuradvies op maat of moet de woning prachtig op de foto gezet worden.
Neem contact op met ons en wij maken graag een afspraak om langs te komen!