Previous slide
Next slide

Sneller verkopen

met een goede afstyling

Staat je woning in de verkoop? Dan komen er nieuwe avonturen op je te pad. Dit kan, ondanks het avontuur, ook een stressvolle periode zijn. Maar dat hoeft niet!
Met verkoopstyling & meubelverhuur van Puurfocus & Kek Wonen uit Amersfoort kies je voor optimale ontzorging en een sneller verkoopresultaat.

Kies jouw stijl: chique of naturel

Verkoopstyling chique

Chiq verkoopstyling samen met KEK wonen
Chiq verkoopstyling samen met KEK wonen

Verkoopstyling naturel

Naturel verkoopstyling samen met KEK wonen
Naturel verkoopstyling samen met KEK wonen

Verkoopstyling & meubelverhuur

Haal het beste uit je woning met verkoopstyling en meubelverhuur, dat is waar het om gaat. De (ver)koop van woning heeft alles te maken met inleving. Want een mooi interieur wekt een positief en prettig thuis gevoel op. Potentiële kopers kunnen zichzelf helemaal plaatsen in de woning.

Wij zijn Puur Focus & KeK Wonen en we helpen je graag om het optimale resultaat te halen voor de verkoop van je woning. Het is bewezen dat een mooi aangekleed huis rond de 10% in waarde stijgt. Een kleine investering zorgt dus voor veel meerwaarde!

complete

verkoopstyling

+ transport
€ 895,- (incl. btw) per maand*

Verkoop klaar

binnen 1 dag

Wanneer je woning leeg staat ten tijde van de verkoop dan kan je kiezen voor meubelverhuur. De ruimte(s) worden door ons volledig ingericht met accessoires én meubilair.
Daarbij kijken we naar de optimale indeling. Er wordt natuurlijk ingespeeld op een grote doelgroep met een aantrekkelijke inrichting. Uiteraard alles in overleg, met jou de klant of de makelaar.

Je wordt dus door ons volledig ontzorgt! Want ook na de huurperiode wordt de woning weer leeggehaald door ons.

*minimale huurperiode twee maanden