Vorige slide
Volgende slide

interieurontwerp & -advies
woningfotografie

PUUR FOCUS

Interieurontwerp

Van restaurant tot woonloft midden in de bossen van Voorthuizen

In ons Interieuradvies vinden wij het belangrijk dat ons ontwerp een weerspiegeling is van onze opdrachtgevers; hun persoonlijkheid, smaak en levensstijl. Van restaurant tot woonloft aan de rand van het bos is een prachtig interieurproject waar wij met onze expertise en passie om elke ruimte konden transformeren in een ontwerp met design en functionaliteit.

Lees meer »
Interieurontwerp

Charmant kasteeltje met karakter

Onlangs hebben we een prachtig project afgerond in een charmant klein kasteeltje aan de Binnendijk in Nieuwendijk, waarbij we de authentieke details van deze bijzondere woning hebben gerespecteerd en versterkt met ons interieuradvies

Lees meer »
Interieurontwerp

Eclectic meets hotel chique

Het echte hotel chique gevoel schuilt in de kleine details. Een paar sleutelwoorden voor het typische hotel chique interieur zijn: elegante stale deuren, goud, luxe, warmte, donkere kleuren en velvet.

Lees meer »
Interieurontwerp

Unieke twist, Oase van Japandi met een twist van scandinavisch design

Dit stijlvolle appartement is door ons ontworpen voor een jonge vrouw die haar eerste woning betrekt en biedt een perfecte mix van de serene Japandi-stijl en een levendig kleurenpalet van Lab Paint. De minimalistische Japandi stijl is gecombineerd met de warmte van Scandinavisch design, waarmee de woning prachtig tot leven komt.

Lees meer »
Interieurontwerp

Modern en stoer Interieurontwerp op grote hoogte

Voor onze jonge opdrachtgever mochten wij een interieurplan maken voor zijn eerste eigen appartement in Harderwijk. In dit advies hebben wij sterk gewerkt met een mooi cool kleurpallet en aan het creëren van ruimtes die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch zijn.

Lees meer »
Interieurontwerp

Luxe interieurontwerp van een vrijstaande woning in Amersfoort

Met een inspirerend moodboard brachten we onze visie tot leven. Dit moodboard was niet alleen een visuele gids, maar ook een praktisch hulpmiddel dat werd aangevuld met een gedetailleerde shoppinglist. Op deze manier konden onze opdrachtgevers gemakkelijk de juiste meubels en accessoires vinden om hun droominterieur te realiseren.

Lees meer »
woningfotografie

Een echte eyecatcher

Deze onder architectuur gebouwd woning hebben we prachtig op de foto gezet mede omdat het op de detail was gestyled dankzij ons interieur stylingpakket.

Lees meer »