Van restaurant tot woonloft

midden in de bossen van Voorthuizen

In ons Interieuradvies vinden wij het belangrijk dat ons ontwerp een weerspiegeling is van onze opdrachtgevers; hun persoonlijkheid, smaak en levensstijl. Van restaurant tot woonloft aan de rand van het bos is een prachtig interieurproject waar wij met onze expertise en passie om elke ruimte konden transformeren in een ontwerp met design en functionaliteit.

Het proces begon met een grondige analyse van de functie van elke ruimte in de woning. Dit leidde tot het ontwerpen van een 2D-visualisatie met een op maat gemaakt kleurenplan en indelingsplan voor elke kamer. Het doel was om elke ruimte een unieke functie, karakter en sfeer te geven, terwijl de samenhang en eenheid in het hele huis behouden bleven.

De serrekamer is getransformeerd tot een elegante eetkamer met een prachtig uitzicht op het zwembad en de tuin, een ideale setting voor zowel intieme diners als sociale bijeenkomsten. De haardkamer straalt nu warmte en comfort uit, en biedt een perfecte plek voor ontspanning. De study is ontworpen als een inspirerende ruimte die productiviteit bevordert, met een perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie.

Styling & inrichting​

Voor deze woning hebben we een volledige 2D-indeling gemaakt, gevolgd door een op maat gemaakt kleurplan & moodboard, geheel afgestemd op de wensen van de opdrachtgevers. Hierna hebben we een complete 3D-visualisatie gemaakt om een realistisch beeld te geven van het eindresultaat.

De lange hal, met zijn houten balkenplafond en zorgvuldig gekozen kleurenplan, creëert een warm en uitnodigend gevoel. De details in het ontwerp, zoals het prachtige behang & foto Wall aan de muur en de subtiele verlichting, maken deze ruimte bijzonder en persoonlijk. De samenwerking met onze partner Fijri Interieur heeft geresulteerd in prachtig maatwerk. Elk stuk is vervaardigd op basis van onze ontwerpen, wat resulteerde in unieke en perfect passende meubelstukken in de diverse ruimtes.

De woonkamer met zijn open indeling, grote ramen en prachtig uitzicht op de omliggende natuur, is ontworpen als een ruimte voor ontspanning en samenzijn. De zorgvuldig geplaatste meubels en accessoires creëren een harmonieuze en uitnodigende sfeer. Een opvallend element is de room- divider met dubbele functie: een haard en televisie, vervaardigd uit de prachtige materialen van Alphenberg. Dit element is het centrale punt in de woning en zorgt voor een natuurlijke afscheiding maar ook verbinding tussen het woongedeelte en de heerlijke leef woonkeuken.

De master bedroom in deze woning is een oase van rust en luxe, met een inloopbadkamer voorzien van hoogwaardige materialen. De subtiele kleurkeuzes en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een serene en elegante sfeer.

Naast het interieurontwerp heeft onze vaste partner LichtstudioLX een technisch en passend armaturenplan ontwikkeld. Dit zorgde voor de perfecte verlichting in elke ruimte, waarbij zowel sfeer als functionaliteit centraal staan.

De kracht van detail en de schoonheid van kleuren in de afwerking & het maatwerk.

Wens jij ook interieuradvies op maat of moet de woning prachtig op de foto gezet worden.
Neem contact op met ons en wij maken graag een afspraak om langs te komen!