Charmant kasteeltje

met karakter

Bij Puur Focus zijn we trots op onze expertise in het creëren van interieurs die zowel esthetisch aantrekkelijk zijn als de unieke kenmerken en historie van een woning behouden. Onlangs hebben we een prachtig project afgerond in een charmant klein kasteeltje in Nieuwendijk, waarbij we de authentieke details van deze bijzondere woning hebben gerespecteerd en versterkt met ons interieuradvies.

 

Het proces begon met een grondige analyse van de functie van elke ruimte in de woning. Dit leidde tot het ontwerpen van een 2D-visualisatie met een op maat gemaakt kleurenplan en indelingsplan voor elke kamer. Het doel was om elke ruimte een unieke functie, karakter en sfeer te geven, terwijl de samenhang en eenheid in het hele huis behouden bleven.

De serrekamer is getransformeerd tot een elegante eetkamer met een prachtig uitzicht op het zwembad en de tuin, een ideale setting voor zowel intieme diners als sociale bijeenkomsten. De haardkamer straalt nu warmte en comfort uit, en biedt een perfecte plek voor ontspanning. De study is ontworpen als een inspirerende ruimte die productiviteit bevordert, met een perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie.

Styling & inrichting​

In de riante woonkeuken hebben we een nieuwe low-dining area en een facelift van de keuken gerealiseerd, waardoor dit het hart van het huis is geworden, waar culinair genieten en sociale interactie samenkomen. De televisiekamer is zo ingericht dat het een meeslepende entertainmentervaring biedt, terwijl het naadloos aansluit bij het algehele ontwerp van de woning.

Na het kiezen van de materialen hebben we een volledige 3D-visualisatie gemaakt om onze ontwerpvisie tot leven te brengen. Deze visualisaties hielpen ons om onze ideeën duidelijk te communiceren en ervoor te zorgen dat alle details perfect op elkaar afgestemd waren.

Prachtige functionele ruimtes volledig in harmonie met de karakteristieke woning

Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met enkele van onze vertrouwde partners. Lichtstudiolx verzorgde een uitgebreide verlichtingsplan en duurzame oplossingen. HMT Metaaltechnieken leverde vakmanschap en innovatieve metaaloplossingen. Sikkens Rijkskleuren bood een verfijnd kleurenpalet dat erfgoed en verfijning viert. Keizer & Co en Riviera Maison zorgden voor prachtige meubelvoorstellen die perfect aansluiten bij onze ontwerpvisie.

Het resultaat is een woning waar elke ruimte niet alleen functioneel en mooi is, maar ook in harmonie is met de rest van het huis, waardoor een gevoel van eenheid en continuïteit ontstaat. Dit project in Nieuwendijk illustreert perfect hoe Puur Focus in staat is om historische elementen te behouden en te integreren in een modern en stijlvol interieur.

Wens jij ook interieuradvies op maat of moet de woning prachtig op de foto gezet worden.
Neem contact op met ons en wij maken graag een afspraak om langs te komen!