Eclectic Hotel Chique

en tijdloze details

Stap binnen in deze prachtig vormgegeven vrijstaande woning in Hooglanderveen, waar luxe en comfort naadloos samenkomen. De woning is met zorg en aandacht ingericht door de eigenaren, maar om het interieur naar een hoger niveau te tillen, hebben zij gekozen voor de expertise van Interieurstudio Puurfocus. Het resultaat is een schitterend hotel chique interieur dat de perfecte balans biedt tussen verfijning en huiselijkheid.

Vorige slide
Volgende slide

Bij binnenkomst in de living wordt u meteen verwelkomd door een uniek detail: een sierlijke lijst die zorgvuldig is ontworpen om de oude etsen van de opdrachtgever prachtig te omlijsten. Deze kunstwerken krijgen een prominente plek in het interieur, wat zorgt voor een bijzondere mix van klassiek en modern. Deze combinatie is kenmerkend voor de hotel chique stijl, waarin het verleden en het heden op harmonieuze wijze samenkomen.

In deze woning speelt kleur de rol van centrale verbindende factor tussen beide woonkamers. Puurfocus heeft zorgvuldig gekozen voor een kleurenpalet dat een samenhangend en rustgevend geheel creëert, dat tegelijkertijd fris en eigentijds aanvoelt. In de eerste woonkamer, waar een sfeervolle haard centraal staat, komt dit kleurenpalet subtiel terug in de decoratie en accenten, wat bijdraagt aan een serene en uitnodigende sfeer.

Styling & inrichting​

De grote woonkamer is op een elegante manier opgesplitst door middel van stalen deuren, waardoor een tweede, intieme ruimte is ontstaan. In deze ruimte heeft Puurfocus een eclectische hotel chique sfeer weten te realiseren, versterkt door een prachtig behang van Arte. Hier komt de verbindende kleur op een speelse en verrassende manier terug, waardoor de eclectische elementen perfect op elkaar worden afgestemd en de ruimte een eigenzinnig, artistiek karakter krijgt.

Het modulaire ziteiland in de eerste woonkamer, bekleed met zachte stoffen in rijke tinten, vormt het middelpunt van de ruimte. Deze tinten worden verder doorgevoerd in accessoires, kussens en zelfs in het DWC behang achter de haard, waardoor er een vloeiende overgang ontstaat tussen de verschillende elementen van het interieur.

Add some timeless details …

Dankzij de slimme toepassing van kleur in beide woonkamers voelt deze woning in Hooglanderveen als een samenhangend geheel, waarin elke ruimte verbonden is door een gemeenschappelijke kleur, maar toch een eigen karakter en sfeer behoudt. Deze doordachte kleurkeuze benadrukt de verfijnde balans tussen comfort en stijl, waardoor de woning een oase van rust en elegantie is.

Met oog voor detail en de harmonieuze integratie van kleur heeft Puurfocus een woning gecreëerd die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uitnodigt om in te wonen. Dit is een plek waar elk detail bijdraagt aan een sfeer van tijdloze luxe, en waar de kracht van subtiele accenten effectief wordt ingezet om een uniek, persoonlijk interieur te creëren.

Wens jij ook interieuradvies op maat of moet de woning prachtig op de foto gezet worden.
Neem contact op met ons en wij maken graag een afspraak om langs te komen!