Unieke twist

Oase van Japandi met een twist van scandinavisch design

Dit stijlvolle appartement is door ons ontworpen voor een jonge vrouw die haar eerste woning betrekt en biedt een perfecte mix van de serene Japandi-stijl en een levendig kleurenpalet van Lab Paint. De Japandi stijl, die de eenvoud van Japans minimalisme met de warmte van Scandinavisch design verenigt, komt prachtig tot leven in dit project. Met strakke lijnen, natuurlijke materialen en een rustgevende sfeer is deze ruimte ideaal voor modern wonen.

Bij Puur Focus Interieuradvies draait alles om maatwerk en dat is duidelijk te zien in dit interieur. De modulaire bank biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook stijl en comfort, aangepast aan de wensen en behoeften van de bewoonster. Elk meubelstuk is zorgvuldig geselecteerd om een luxe uitstraling te waarborgen, van het zitgedeelte tot de op maat gemaakte stalen deuren en hoge zwarte kozijnen. Deze elementen benadrukken het open karakter van het appartement en zorgen voor een naadloze verbinding tussen de verschillende leefruimtes. Moderne accenten laten het licht vrij stromen en creëren een uitnodigende ambiance.

Styling & inrichting​

Zachte tinten versterken de Japandi-stijl en zorgen voor een kalmerende en harmonieuze omgeving

Een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet van Lab Paint voegt diepte en persoonlijkheid toe aan de ruimte. De zachte tinten versterken de Japandi-stijl en zorgen voor een kalmerende en harmonieuze omgeving, ideaal voor een nieuw begin. Bij Puur Focus Interieuradvies geloven we in het creëren van ruimtes die uw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelen. Ons interieurproject in Harderwijk is een schitterend voorbeeld van hoe wij interieurs ontwerpen die zowel visueel verbluffend als functioneel zijn.
Onze opdrachtgeefster is meteen aan de slag gegaan met onze digitale shoppinglist om naast de prachtige basis van haar interieur ook bijpassende accessoires aan te schaffen.

Wens jij ook interieuradvies op maat of moet de woning prachtig op de foto gezet worden.
Neem contact op met ons en wij maken graag een afspraak om langs te komen!