Modern en stoer

Interieurontwerp op grote hoogte

Voor onze jonge opdrachtgever mochten wij een interieurplan maken voor zijn eerste eigen appartement in Harderwijk. Het is een stoer, stijlvol en functioneel interieurontwerp geworden. In dit advies hebben wij sterk gewerkt met een mooi cool kleurpallet en aan het creëren van ruimtes die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch zijn. Het ontwerp proces ging na de smaaktest als volgt:

 

Het ontwerpproces begon met het ontwikkelen van een gedetailleerd 2D indelingsplan. Dit plan diende als blauwdruk voor de optimale plaatsing van meubels, verlichting en andere interieurcomponenten. Het doel was om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten en een vloeiende, functionele lay-out te creëren.

Een essentieel onderdeel van het interieurontwerp was het kleur- en sfeerplan. Voor dit moderne appartement kozen we voor een palet van grijstinten, zwart en natuurlijke houtkleuren. Deze combinatie zorgt voor een stoere, mannelijke uitstraling die tegelijkertijd warm en uitnodigend is. Het gebruik van kleuren en texturen speelt een cruciale rol in het creëren van een harmonieuze sfeer die bij de persoonlijkheid van de bewoner past.
Om het proces voor de opdrachtgever te vereenvoudigen, stelden we een uitgebreide shoppinglist samen. Deze lijst bevatte alle benodigde meubels, accessoires, lampen en wandkleuren. Dankzij deze lijst kon de opdrachtgever eenvoudig en efficiënt alle items aanschaffen die nodig waren om het ontwerp te realiseren.

Styling & inrichting​

In de zithoek ontwierpen we een op maat gemaakte kast. Deze kast combineert functionaliteit met stijl, biedt voldoende opbergruimte en vormt een visueel statement in het interieur. Het ontwerp van de kast is strak en modern, passend bij de algehele esthetiek van het appartement. Een ander opvallend maatwerkonderdeel is het TV-wandmeubel. Dit meubelstuk is ontworpen om zowel praktisch als elegant te zijn. Het biedt ruimte voor media-apparatuur en decoratieve items en is een centrale focus in de woonruimte. Het strakke, minimalistische design sluit perfect aan bij de rest van het interieur.
Het resultaat is een modern en stoer appartement dat perfect aansluit bij de wensen en levensstijl van de jonge bewoner. De combinatie van eigentijdse meubels, een zorgvuldig samengesteld kleurenschema en slimme opbergoplossingen maakt dit appartement tot een comfortabele en uitnodigende woonplek.

Een mooi gezamenlijk resultaat gaat er gebouwd worden in de mooie nieuwbouw wijk Amersfoort-Vathorst

Wens jij ook interieuradvies op maat of moet de woning prachtig op de foto gezet worden.
Neem contact op met ons en wij maken graag een afspraak om langs te komen!