Je woondroom

zelf ontwerpen & bouwen

In Amersfoort staat een prachtige vrijstaande woning, mede ontworpen door Puur Focus in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers en hun architect. Dit project is een perfect voorbeeld van hoe een goed doordacht ontwerp en een nauwe samenwerking kunnen leiden tot een schitterend eindresultaat, met een sfeer die perfect past bij de woonwens “Hotel chique”.

Het begon allemaal met de eerste schetsen. De 2D indeling was de basis van dit project, waarin elke ruimte in het huis zorgvuldig werd gepland om optimaal te benutten. Deze fase was cruciaal om een functionele en harmonieuze lay-out te creëren. Vervolgens doken we in het kleuradvies. Kleuren spelen een belangrijke rol in het creëren van de juiste sfeer, en samen met de opdrachtgevers kozen we tinten die zowel rust als elegantie uitstralen.

Met een inspirerend moodboard brachten we onze visie tot leven. Dit moodboard was niet alleen een visuele gids, maar ook een praktisch hulpmiddel dat werd aangevuld met een gedetailleerde shoppinglist. Op deze manier konden onze opdrachtgevers gemakkelijk de juiste meubels en accessoires vinden om hun droominterieur te realiseren.

Styling & inrichting​

Het hoogtepunt van ons ontwerpproces was de 3D visualisatie. Deze gaf een realistisch voorproefje van hoe de woning er uiteindelijk uit zou zien. Grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, dat de elegante mix van warme houttinten en koele marmeren accenten perfect benadrukt. De open keuken met een marmeren kookeiland loopt naadloos over in de eet- en woonkamer, wat een gevoel van ruimte en samenhang creëert. Doordachte details, zoals de stijlvolle hanglampen boven de eettafel, ingebouwde boekenkasten en een sfeervolle haard in de woonkamer, maken het geheel compleet en geven de woning een “hotel chique” uitstraling.

Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en het vermogen om de visie van de opdrachtgever om te zetten in een tastbaar en functioneel ontwerp. We werken nauw samen met gerenommeerde partners om unieke en op maat gemaakte ontwerpen te garanderen. Van de eerste schets tot de uiteindelijke realisatie, inclusief gedetailleerde shoppinglist, bieden wij een volledig interieurpakket aan. Onze geavanceerde 3D visualisaties zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers precies weten wat ze kunnen verwachten, wat leidt tot een naadloos proces en een prachtig eindresultaat.

Een mooi gezamenlijk resultaat gaat er gebouwd worden in de mooie nieuwbouw wijk Amersfoort-Vathorst

Wens jij ook interieuradvies op maat of moet de woning prachtig op de foto gezet worden.
Neem contact op met ons en wij maken graag een afspraak om langs te komen!