Woonvilla

Hoevelaken

Van een veelheid aan stijlen terug naar een een rijke stijl & kleur!

Door de jaren heen waren er veel stijlinvloeden neergestreken in deze mooie woonvilla in Hoevelaken. De bewoners wilden heel graag dat de drie vertrekken op de begane grond een mooi kloppend geheel met elkaar zouden worden. Dit resulteerde in drie interieurplannen met verbindende elementen op basis van kleur, materialen en opvallende eye-catchers in behangpanelen. Het geheel werd gecomplementeerd met een passend verlichtingsplan en maatwerk interieurelementen voor de vertrekken.

Previous slide
Next slide

2D visuals & moodboards

Styling & inrichting

“… bijzonder goede ervaring met de creatieve dames” – Goos van Duinkerken

Wens jij ook interieuradvies op maat of moet de woning prachtig op de foto gezet worden.
Neem contact op met ons en wij maken graag een afspraak om langs te komen!