Twee-onder-een-kap woning

Laakse Tuinen Amersfoort

Na de Puurfocus Quick-scan werd duidelijk welke stijl deze mooie tweekapper mocht gaan dragen!

Previous slide
Next slide

De bouw was al van start gegaan, badkamer & keuken al uitgezocht en wij mochten samen met onze opdrachtgevers de puzzel verder leggen met elkaar. Om goed beeld te krijgen van hun smaak hebben we de Puurfocus Quickscan afgenomen. De uitkomst gaf input voor de nog te maken  keuzes. We adviseerden een mooie beton-gietvloer in combinatie met een pvc-eiken vloer voor boven. Daarnaast kozen we voor  1 basis kleur voor de wanden met accenten in aangrenzende kleuren en behang elementen. Ook mochten we onze input geven over de nog te kiezen stalen deuren.

Samen met de interieurbouwer hebben we prachtige kasten ontworpen. Terwijl de aannemer nog druk bezig was met het leidingwerk hebben we te midden van het boor-en timmerlawaai de stoffen voor de toekomstige bank en eetkamerstoelen uitgezocht.

Een pracht voorbeeld van een totaalontwerp!

2D visuals & moodboards

Eerste etage

zolderetage

Previous slide
Next slide

Wens jij ook interieuradvies op maat of moet de woning prachtig op de foto gezet worden.
Neem contact op met ons en wij maken graag een afspraak om langs te komen!